Numeric er leverandør på SKI 02.18


Numeric kan indgå i miniudbud af udviklingsopgaver indenfor teknologiområdet Microsoft ligesom vi kan levere TARGIT med direkte tildeling.
Numeric tilbyder adgang til højt kvalificerede konsulenter med en rammeaftale, som er tilpasset kundens behov og med fastsatte og konkurrencedygtige priser.
Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.
Med rammeaftalen bliver udbudsforpligtelsen løftet, og offentlige organisationer behøver dermed ikke udbyde ydelsen i henhold til tilbudsloven eller EU's udbudsdirektiv.

Kom i gang med SKI

Køb af TARGIT over SKI skal finde sted via SKI-kataloget. Miniudbud skal ligeledes gennemføres med de skabeloner og værktøjer, der stilles til rådighed af SKI. Med linksamlingen herunder kan du komme direkte til SKI. Vi har desuden samlet de links og dokumenter, som vi tror kan være relevante for jeres overvejelser i forhold til TARGIT. SKI og TARGIT ansvarlig hos Numeric er Kaare Thyregod. Tag kontakt til Kaare på 4142 1568 eller benyt kontaktformularen herunder, hvis du er i tvivl om hvordan i kommer videre.

Numeric og Microsoft

Numeric er en anerkendt leverandør af især BI løsninger til offentlige kunder. Vi er Gold Certified Data Analytics partner hos Microsoft. Partnerskabet er et kvalitetsstempel fra Microsoft, som understreger, at vi har erfaring og tekniske kompetencer inden for Data analytics, og som beviser en høj grad af tekniske certificeringer hos vore konsulenter. Du kan se mere om vores kompetencer her.

Numeric og TARGIT

TARGIT Decision Suite dækker alle behov uanset om det er avanceret self service BI eller nøgletal vist på en mobiltelefon. TARGIT adskiller sig fra mange konkurrenter ved at sikkerhed opsættes og vedligeholdes ét sted. Governance er ”indbygget”. Numeric er en anerkendt TARGIT reseller. Vi har mere end 10 års erfaring med anvendelse af TARGIT hos offentlige kunder og i forhold til vidt forskellige forretningsmæssige behov. Hvis du er i tvivl om TARGIT er det rigtige værktøj for Jer, så står vi til rådighed uanset om ønsket er en produktdemo eller afprøvning af TARGIT på jeres egne data.